Anisa Ymeri
Print
Anisa Ymeri, gazetare kulture prej vitit 2004.
Në periudhën 2004-2007, reportere e faqeve kulturore në të përditshmen “Korrieri”.
Në vitet 2007-2008 gazetare dhe redaktore e faqeve të kulturës në gazetën “Koha Jonë”. Prej janarit të vitit 2009, gazetare e rubrikave kulturore në televizionin “Top News”.

Culture journalist since 2004.
The period from 2004-2007; reporters of culture pages in “Korrieri” daily newspaper.
On years 2007-2008; journalist and editor of culture pages   on “Koha Jonw” newspaper.
From January 2009; journalist of culture editorial on “Top News” TV.