TIFF NEWS
Submited DocuTIFF 2017 » SUBMISSIONS DOCUTIFF 2017 TIFF web 350 films 117 shorts 82 mid-length + 152 feature) FilmFreeWay 2061 films 1333 shorts 351 mid-length + 377 feature) Festhome 206 films 111 shorts 35 mid-length + 60 feature) FilmFestivalLife 92 films 51 shorts 17 mid-length + 24 feature) Click4Festivals 110 films 56 shorts 24 mid-length + 30 feature) Movibeta 89 films 51 shorts 17 mid-length + 21 feature) Distributor 80 films 22 shorts 8 mid-length + 49 feature) _____... SPECIAL PROGRAM » SPECIAL PROGRAM 3rd edition DocuTIFF 2017   PANORAMA 1. André Villers, a Lifetime in Images by Marketa Tomanova | 2015 | Czech Republic, France | 62' 2. Born of Stone by Emilio Bellu | 2016 | Italy, Czech Republic | 15' 3. Cab Elvis by Andrew Franks | 2016 | USA | 11' 4. Korida by Siniša Vidović | 2016 | Austria | 87' 5. Offshore by Werner Schweizer | 2016 | Switzerland | 102' 6. Operation Wedding by Anat Zalmanson-Kuznetsov | 2016 | Israel | 62' 7. The Most Important Boy in the Wor... OFFICIAL SELECTION DocuTIFF 2017 » OFFICIAL SELECTION 3rd edition DocuTIFF 2017     FEATURE 1. Next Stop-Utopia by Apostolos Karakasis | 2016 | Greece | 91' 2. Pavlensky – Man and Might by Irene Langemann | 2016 | Germany | 99' 3. Radio Kobani by Reber Dosky | 2016 | Netherlands | 72' 4. Shingal, Where Are You? by Angelos Rallis | 2016 | Greece, Belgium | 103' 5. Stranger in Paradise by Guido Hendrikx | 2016 | Netherlands | 72' 6. Swagger by Olivier Babinet | 2016 | France | 85' 7. Tempestad by Tatiana Huezo | 2016 |... FESTIVAL RULES & REGULATIONS DocuTIFF 2017 » Entries of documentary films are invited to take part in competition in all formats of video and digital. All running times, topics, style and production technologies can be submitted. The director/producer with the submission of his/her application accepts the terms of the Festival and has no objection to the submission process, screening, and election of prizes. The director/producer with the submission of the film affirms that he/she has all the copyrights of audio, video, images and music ... DocuTIFF 2017 » 3rd edition DocuTIFF 2017 TIRANA INTERNATIONAL DOCUMENTARY FILM FESTIVAL DocuTIFF is exited inviting filmmakers to submit their films in the third edition of 2017 festival, which will take place in Tirana, May, 10-17, 2017. DocuTIFF invites all documentaries from established and debut filmmakers alike to apply their feature, mid length and short films in International Competition and In Albanian Competition. DocuTIFF aims to encouraging documentary film production in Albania and to give... Awards Docutiff »   FEATURE JURY composed by Rada Šešic (Croatia), Agostino Ferrente (Italy) and Nikola Vukcevic (Montenegro) awards:   BEST FEATURE FILM Tempestad by Tatiana Huezo | 2016 | Mexico | 105'   The director who takes the audience on a contemplative and cinematically superb, poetic journey of exploring fear, corruption, social injustice and above all - the human strength to deal with and overcome misfortune of someone's destiny.   Regjisori, i cili e çon audiencën në një udhëtim kinematogr...
Wednesday, 20 September 2017
Staff - Tiff 2011
PDF Print E-mail

ORGANIZATOR
ALBANIA ART INSTITUTE
SKA-NDAL FILM PRODUCTION
NTV (Neser TV)

FESTIVAL PARTNER
ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA
APULIA FILM COMMISSION
AMBASADA SPANJOLLE
SHOQATA PERTEJ BARRIERAVE

SPONSOR
IMPERIAL CINEMAS
SHTEPIA BOTUESE TOENA
HOTEL RESTAURANT BUJTINA E GJELIT
HOTEL NIRVANA
FREDERIKA DHE ARTI MARTESOR

Festival Director
Ilir Butka

Executive Director
Agron Domi

Festival Programmer
Agron Domi
Genc Permeti

Film Selection
Genc Permeti
Agron Domi

Secretary
Edit Llazani
Brilanda Bruci
Majlinda Gusho
Denisa Rusta

Event Coordinator
Albjon Bogdani
Ajet Rira
Rudina Buxheli

Graphic Design / Webmaster
Ergys Temali

Media Cordinator
Elian Tanini
Brunilda Zekthi

NTV Coordinator
Aksel Golemi

NTV Live event
Daniela Sula

Fiber network & internet
IT Tirana

 

Mirënjohje / Acknowledgment

Naim Jashari, Altin Prifti, Fatmir Toçi, Irena Toçi, Fulvia Veneziani, Vilma Llagami, Maddalena Pessina, Luigi Deluca, Agim Buxheli, Ana Mullanji, Ermil Mullanji, Bujar Leskaj, Gjergj Gjoshe, Rafaela Rica, Artur Nura, Ngajllim Mehmeti, Rezart Shehu, Anila Çuli, Gerland Kamberaj, Artan Malaj, Roland Sejko, Edmon Topi, Robert Aliaj Dragot, Fani Zguro, Tan Mesareja, Ejona Abasi, Rudi Prifti, Julian Canameti, Ervin Çoba, Aldi Karaj.

 

Një falenderim të sinqertë për të gjithë ata që kanë mbështetur TIFF-in në vite, kineastet e vendit dhe të huaj që nuk reshtin së sjelluri filmat e tyre, fansat e përhershëm dhe fansat e rinj që i bashkangjiten çdo vit festivalit. Falenderim për kontributin vullnetar të mjaft miqve të njohur dhe më pak të njohur, të gjithë atyre që janë motivi i vetëm që e mban akoma në jetë këtë aktivitet.

 

Festival Events

 

Festival Guests