Accreditation

Dear friends! For anyone who wants to follow all the events and amazing movies of the 17th edition of Tirana Film Festival:

You must choose the option Festival at Field of interest Till 19th September full accreditation costs 30 Euro. After 19th September full accreditation costs 50 Euro. For students TIFF offers 50% discount.(You must send your student card via email). For the Media the accreditation is free. You may do the payment cash at our office: Address/Rr. Andon Zako Cajupi, Nd.14, H14, Ap.1, Bllok, Tirane or at the PayPal account info@tiranafilmfest.com.

You are welcomed!


Te dashur miq! Te gjithë ju që dëshironi të ndiqni eventet dhe filmat e jashtëzakonshëm të edicionit të 17 të Tirana Film Festival:

Duhet te zgjidhni opsionin Festival te rubrika Field of interest. Deri në datën 19 Shtator akreditimi i plotë kushton 30 Euro. Pas datës 19 Shtator akreditimi i plotë kushton 50 Euro. Për studentët TIFF ofron 50% zbritje.(Duhet te na dergoni karten e studentit me email). Per Median akreditimi eshte Falas. Ju mund ta bëni pagesën cash në zyrën tonë: Rr. Andon Zako Cajupi, Nd.14, H14, Ap.1, Bllok, Tirane ose në llogarinë PayPal info@tiranafilmfest.com.

Ju mirëpresim 🙂