Flora Nikolla
Print
Mbaroi Universitetin  Shtetëror i Tiranës, Dega Histori-Spanjisht ne degen përkthimim Letrar në Shtëpinë e përkthimit Zaragoza –Spanjë Kreu kurs trajnimi për gazetari në Agjencinë Italiane të Lajmeve ANSA-Romë-Itali. Eksperiencë Pune:Revista Shqipëria sot Kryeredaktore e Revistës Kult
Shefe e Departamentit Social-Kulturor në ATSH, Kryeredaktore e Departamentit të Lajmeve në ATSH, Realizuese e Skenariste e një seri emisionesh e dokumentaresh televizive dhe spektakeleve të realizuara në TVSH, TVA, TVKlan.Kryeredaktore e gazetes TIFF 2003-200 në Festivalin Kombëtar të Filmit (2000)

Flora Nikolla has finished University of Tirana, Department of History and Spanish.  branch, literature in translation at Translation House Zaragoza-Spain . She conducted a journalism training course in Italian news agency ANSA-Rome-Italy.
Work experience: Magazine  Albania Today and chief editor of Cult Journal. Head of Social-Cultural Department in ATA, Editor in Chief of Department in ATSH, Manager and script writer of a series of television documentaries emissions and shows conducted in VAT, TVA, TVKlan. 2003-200 Editor in chief of TIFF newspaper at  National Film Festival (2000)