Arben Lami
Print

 

Arben Lami lindi më 1 Maj 1959 në Tiranë. Kreu studimet pranë Universitetit të Tiranës - Fakulteti i Ekonomisë – Dega “Ekonomist për Industrinë”.

Që nga viti 1985 merret me industrinë e filmit si drejtor dhe producent. Për momentin punon pranë Qendrës Kombëtare të Kinematografisë. Është pedagog në Akademinë Marubi dhe Akademinë e Arteve.