Beti Njuma
Print

 

Beti Njuma është gazetare dhe spikere shqiptare. Beti punon në Top Channel. Është spikere e lajmeve dhe njëkohësisht realizon rubrikën "Vitrina e Librit". Për një kohë të gjatë ka qenë gazetare politike duke arritur të jetë një nga emrat më në zë të gazetarisë shqiptare. Gjithashtu ka shkruar disa artikuj në gazetat dhe revistat periodike shqiptare.