Presenting Princess Shaw

 

Prezantojmë Princeshën Shau

 

In every corner of the world, at any given moment, random people post personal video clips online. They are their virtual messages in a bottle, tossed into the boundless sea that is the Internet. Most of these posts flounder in a sad limbo of indifference and anonymity-unless your YouTube handle happens to be Princess Shaw. Samantha Montgomery, 38, lives alone in one of New Orleans’ toughest neighborhoods.

Në çdo cep të botës, në çdo moment, njerëz të rastësishëm postojnë videoklipe personale online. Ato janë mesazhet e tyre virtuale në një shishe, e hedhur në detin e pafund që është interneti. Shumica e këtyre postimeve mbesin në harresën e trishtuar të indiferencës dhe të anonimatit, por jo nëse ‘manivela’ e YouTubit tuaj ndodh të jetë Princesha Shau. Samanta Montgomery, 38 vjeç, jeton vetëm në një nga lagjet më të vështira të Nju Orleansit.

 

Director Ido Haar

Screenplay Ido Haar

Screenplay Stephen Apkon Liran Atzmor

Producers Shelly Ben Shachar

Editor Ido Haar

Music Rotem Dror Michael Goorevich

 

Cast

Ophir Kutiel

Samantha Montgomery

 

Awards

Amsterdam International Documentary Film Festival

 

2015 | Israel | 80’

 

Festival Events

 

Festival Guests