Accreditation

Dear friends! For anyone who wants to follow all the events and amazing movies of Tirana International Film Festival please fill the form below:

You are welcomed!


Tiff Sponsors


Të dashur miq! Të gjithë ju që dëshironi të ndiqni eventet dhe Premierat kombëtare të Tirana International Film Festival jeni të lutur të plotësoni formularin më poshtë.

Akreditimi i plotë me badge FULL WEEK kushton 4,000 lekë duke përfituar të gjithë paketën e materialeve informative e promocionale të TIFF 2021.

Për të gjithë punonjësit e industrisë kinematografike, të njohur nga QKK, badge për akses të plotë kushton 2,000 lekë, dmth. 50% të vlerës së badge FULL WEEK.

Për studentët do të ketë 75% discount dhe akreditimi i plotë kushton vetëm 1,000 lekë.

Akreditimi, pajisja me badge dhe biletat sigurohen te infoTIFF dhe te biletaria pranë kinema Millenium, Rruga Murat Toptani, Tiranë duke filluar nga data 22 shtator, ora 10-20:00.

Të interesuarit vetëm për shfaqje të veçanta të programit të TIFF mund të prenotojnë bileta, çmimet e të cilave ndryshojnë sipas orareve dhe llojit të programit me vlerë nga 100 deri në 500 lekë.

Prenotimi mund të behet edhe me telefon: +355 69 7856678

Ceremonia e Hapjes dhe e Mbylljes me ndarjen e çmimeve dhe filmat përkatës Zgjoi dhe Në Kërkim të Venerës nuk janë të hapura për publikun, por vetëm me ftesa dhe badges FULL WEEK.

Për më shumë informacion mbi programin ditor klikoni Program në faqen tonë web: tiranafilmfest.com

Ju mirëpresim 🙂